Sweet and salty in design and creating images and content  

SPEKK Innovatie 

Hoe werken wij - hoe werk ik
Ik werk professioneel en met veel liefde voor mijn vak. 

  • Ik analyseer vraag en aanbod,
  • biedt mogelijkheden in vorm en strategie,
  • maak ontwerpen uniek en werkbaar,
  • implementeer in processen en organisaties

Als eerste vind ik het belangrijk om op basis van de verschillende relevante aspecten en deelproblemen informatie te verzamelen om hiermee verbanden te kunnen leggen tussen uw vraag en de bestaande situatie van uw organisatie. Daarna bepalen we samen welke mogelijkheden het beste aan de oplossing bij kunnen dragen, vraaggestuurd en kennisgedreven. Het huidige- en gewenste beeld verwerk ik in een visueel schematisch overzicht. Dit maakt beslissen op zowel rationeel- en bureaucratisch gebied als ook binnen de marketing, communicatie en retail besluitvorming makkelijker.

 Als de kern van de vraagstelling helder is en we overtuigd zijn dat dit de richting is gevolgd moet worden, bepalen we samen de stappen in een werkbare planning en maak ik voor u ontwerpen op maat.  

Projectmatig zet ik de werkzaamheden uit in een 'tijdspad' dat aansluit op de gewenste opleverdatum. Voorafgaande bepalen we dan samen welke projectmatige werkvorm het beste bij uw organisatie en het project past. Dit kan volgens de volgende methoden 'PMP', 'projectmatig werken', 'projectmatig creëren', 'PRINCE2 Projectmanagement', 'Agile' of 'Scrum'.    

Ik kan op onderstaande wijzen uw opdracht aannemen:  

  • als zelfstandig ondernemer, 
  • in samenwerking met derden als hoofdaannemer,
  • op interimbasis intern voor korte perioden (mijn uurtarief is afhankelijk van de werkzaamheden).

 

Werkbare ontwerpen

Hoe ontwerp ik. Ik kijk vooral naar de omgeving. De omgeving van uw bedrijf en maak hierin verschillende ontwerpvoorstellen. Bijvoorbeeld bij het maken van de juiste kleurkeuze voor uw logo en huisstijl. Een huisstijl is voor mij heel erg breed. Het geeft een belangrijke sfeer weer van de identiteit van uw dienstverlening. 

Vaak ligt de basis al vast. Onbewust. Als ontwerper haal ik alle inhoud naar boven en breng ik structuur aan, waarna ik de essentie vertaal naar de juiste bouwstenen. Bouwstenen als kleur, vorm, content en middelen.