Sweet and salty in design and creating images and content  

SPEKK Innovatie 

Nieuws, blog en artikelen

Op deze pagina laat ik niet alleen nieuwe projecten zien. Maar geef ik ook in artikelen mijn eigen visie op diverse onderwerpen. Actuele onderwerpen maar ook onderwerpen als 'Metaforen en retoriek', 'Intrinsieke motivatie', 'Fantasie en fictie'. Conceptueel en mijn beeld als visionair op de huidige werkelijkheid. Ik bespreek maatschappelijke onderwerpen, brainstorm en zoek naar mogelijke oplossingen in nieuwe zienswijzen.   

Content maken in beelden

Wij maken content in de vorm van beelden vanuit het communicatie concept. Om voldoende beeldmateriaal te hebben om te kunnen blijven communiceren met uw doelgroepen is het hebben van een beeldbank een goede basis. Een serie foto's kan voor de verschillende mediakanalen een zelfde sfeer vanuit andere perspectieven laten zien. Herkenbaar, maar net even anders.   


Nieuwe projecten

ONE-PRODUCT-SHOP ©

ONE-PRODUCT-SHOP is een nieuw project waaraan gewerkt wordt. Het concept faciliteert een volledig webshop systeem voor de verkoop van 1 product. Hiermee bieden we een eenvoudige online aanwezigheid, gebruik van een veilig bestel, betaal en leversysteem. Te gebruiken voor tijdelijke acties, try-outs, aanbieden van home-made producten (jam), of een eenmalig seizoensproduct. Maar ook geschikt voor de kleine ondernemer die geen volledige webshop wil maar wel periodiek een product online wil aanbieden. Bijvoorbeeld aan een specifiek deel van zijn bestaande klanten. Daarnaast kunnen producenten exclusiviteit bieden in voorverkoop van nieuwe ontwikkelingen. 

Dit concept is in uitvoering en eigendom van SPEKK Innovatie, Pascalle Thomassen. Kunt u mogelijk bijdragen aan de realisatie hiervan neem dan vrijblijvend contact met mij op.   

Opdracht: Ontwikkelen APP, Business model Canvas, projectplan, planning, financiering.