Sweet and salty in design and creating images and content  

SPEKK Innovatie 

Ervaren in het realiseren van projecten in marketing, communicatie, grafisch ontwerp, innovatie, bedrijfsontwikkeling en het doen van kwalitatief (markt)onderzoek.  

SPEKK Innovatie mijn bedrijfsnaam

Afgestudeerd als grafisch ontwerper in 1987, al meer dan 25 jaar ervaren in de begeleiding van bedrijven bij het maken van goed gekozen marketing- en communicatie oplossingen, het begeleiden van innovaties, het opstellen van rapporten en rapportages op basis van kwalitatief onderzoek en het uitwerken naar business cases.

De steeds verdere digitalisering van onze communicatie met klanten, medewerkers en samenwerkingspartners vraagt om een goede, gedegen basis. Uitgaande van uw ondernemingsdoelstellingen en marketingstrategie bouw ik aan uw identiteit en bestaansrecht. Ik geloof dan ook dat uw onderscheidend vermogen niet alleen in een visie gevat kan worden. Maar meer zit in de juiste mix, een werkbare concept en de perfecte timing. 

Communicatie stromen in kaart 

Weten welke informatie, wanneer en waar beschikbaar moet zijn helpt u inzicht te behouden in uw communicatie naar uw klanten. Ik maak hierbij geen onderscheidt in interne- en externe klanten. Beide dienen op het juiste moment van de juiste informatie voorzien te zijn. Ik help u inzicht te verkrijgen in deze communicatie stromen. 

Uw concurrentievoordeelGedegen informatie voor het nemen van gefundeerde besluiten. Aan alle organisatie verbeteraars, projectleiders, consultants en (marketing) managers. Ik verzorg verschillende onderzoeken, survey, experiment, theoriebenadering, bureauonderzoeken en secundaire onderzoeken. Breng onderzoeksresultaten in beeld met statistieken en infographics. Maak onderzoeksrapporten op in verschillende formats. 


Fotografie, in beeld brengen van kleur en vorm

Uw bedrijf, producten, locatie of u zelf zichtbaar maken met videomarketing, een promotie pitch en/of productfotografie.

Promotie helpt uw bedrijf, locatie, producten, website/webshop en dienstverlening onder de aandacht te brengen. Het is een onderdeel van uw marketingmix. Een goed beeld brengt 'Geld in het laatje'. Dit kan met nieuw beeldmateriaal maar ook met bestaande beelden in een nieuw jasje. 


 Spekkenkers (designer brand)

Smaken verschillen. Wat voor u zout smaakt kan voor een ander zoet zijn of juist helemaal niet. Niets is zo persoonlijk als onze eigen smaak. Ik maak voor u de ingrediënten voor een complete communicatie mix. Of vervang een onderdeel waarmee uw boodschap een betere smaak krijgt. Ik maak voor u de kers op de taart. Zodat het echt een feestje wordt en klanten graag uw producten of diensten willen proeven. Ontwikkel het extra randje vet waarmee u het verschil kunt maken en van een gewone uiting, het gesprek van de dag kunt worden. Mijn ontwerpen zijn mijn designer brand.